Pengumuman / Announcement !

1) Pengumuman ini khas kpd mereka yg ingin membeli secara borong/pukal dari kirana anggun. Apa yg boleh anda lakukan, cuma hubungi wani di FB, email atau call wani terus seandainya ingin berbincang tentang pembelian sebarang produk atau item dr KA secara borong. Kini, kami menerima sebarang order secara borong baik sbg door gift perkahwinan atau function2 tertentu..

2) Kepada semua customer/kawan2 yg wani hargai, proses dan prosedur utk order item di kirana anggun sangat mudah. Cuma isi form di blog ini, dan wani akan reply semua order anda melalui email atau facebook (inbox). Jadi sila cek email atau FB anda selepas membuat order ya..

Assalamualaikum wbt & Good day everyone :)

Baby stuffs are here under the label of Kirana Anggun Junior! Enjoy your shopping with our crazy, affordable and irresistible prices & offers :D

Like Kirana Anggun on Facebook

Order Form

Html form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Monday, October 22, 2012

Information About Fragrances by Kirana Anggun

Assalamualaikum and a very good Tuesday morning to everyone. Di sini pihak Kirana Anggun (KA) ingin maklumkan pada semua jenis2 fragrances yg kami jual :)

Dlm koleksi KA ada 4 jenis perfume iaitu:

1) Perfume reject original
2) Perfume reject TESTER original
3) Perfume baru single bottle inbox original (dlm kotak, baru mcm di kaunter2 shopping mall)
4) Perfume baru SET bottle inbox original (dlm

kotak, baru mcm di kaunter2 shopping mall, set mcm losyen + perfume+ shower gel dll)

Persoalan lain yg slalu kami terima, apa maksud perfume TESTER? Dulu wani pun salah anggap ingatkan TESTER tu perfume di kaunter yg org lain dah pakai. Yg dah tinggal sikit..tp ini penjelasan yg sebenarnya:

TESTER di sini bukan yg telah dipakai tp TESTER di sini bermaksud kalau kita ke kaunter, kita akan diberi try bau perfume kan? Sbnrnya TESTER kat kaunter tu bau dia lebih tahan dan kuat dr yg kita beli baru dikaunter sbb yg tu utk dicuba shj dan utk menarik perhatian pembeli utk beli perfume tu..jd normally kandungan alkohol dan pati perfume tu mmg lebih likat dan banyak berbanding perfume baru dlm kotak sbb yg TESTER tu mmg bukan utk dijual. Bererti kat sini, TESTER yg sesetengah org jual tu bukan TESTER yg telah digunakan. Diorg mgkn dpt TESTER tu dr mana2 agen n then jual pd siapa2 yg berminat. Penggemar perfume slalunya akan cari yg tester sbb lebih tahan dan kuat :)

p/s: Di KA, kami tdk mempunyai semua koleksi TESTER bagi setiap perfume sbb TESTER mmg sgt limited dan sukar utk diperolehi. Sekiranya ada, kami akan adakan ready stock dan jual TESTER kpd yg berminat.

0 comments:

 

Template by Web Hosting Reviews