Pengumuman / Announcement !

1) Pengumuman ini khas kpd mereka yg ingin membeli secara borong/pukal dari kirana anggun. Apa yg boleh anda lakukan, cuma hubungi wani di FB, email atau call wani terus seandainya ingin berbincang tentang pembelian sebarang produk atau item dr KA secara borong. Kini, kami menerima sebarang order secara borong baik sbg door gift perkahwinan atau function2 tertentu..

2) Kepada semua customer/kawan2 yg wani hargai, proses dan prosedur utk order item di kirana anggun sangat mudah. Cuma isi form di blog ini, dan wani akan reply semua order anda melalui email atau facebook (inbox). Jadi sila cek email atau FB anda selepas membuat order ya..

Assalamualaikum wbt & Good day everyone :)

Baby stuffs are here under the label of Kirana Anggun Junior! Enjoy your shopping with our crazy, affordable and irresistible prices & offers :D

Like Kirana Anggun on Facebook

Order Form

Html form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Friday, March 30, 2012

Hijab Syria Rozita (Outer)



















Hijab Syria Rozita (Outer)
by Kirana Anggun

Material : Jotjet
RM20 each, buy 2 for RM35

p/s: Terdapat diamond stone dibahagian keliling muka.
Wednesday, March 28, 2012

Syria Hijab Abstract (2-Piece)

Ni set originalnya..inner & outer sedondon :)

Ni wani kenakan dgn inner neck awning!

Atau anda boleh kenakan dgn inner syria jugak tp inner plain cotton/lycra mcm yg wani pakai ni. Cantikkan? :)


Dan di bawah adalah koleksi2 yg lain....enjoy!



Random Painting -SOLD OUT






Syria Hijab Abstract

To order, please visit: http://kiranaanggun-syazwani.blogspot.com/

Material : Cotton T-shirt
(Sgt digemari oleh Kirana Anggun & team!)

Jahitan tepi : kemas & cantik

Inner : Material yg bercorak sedondon & material yg sama dgn outer, iaitu cotton t-shirt. Just like Sarima Instant Hijab, cuma yg ini utk peminat tudung Syria :)

p/s: Tgk aje muka wani bila pakai tudung ni..wani rasa kemas dan sgt cantik tudungnya.
Terletak elok dibahu & fall nicely through out the chest, covered.
Saiz M
Sesuai utk kasual & formal.

Harga?? Affordable sgt RM 50 for 2 pieces :)

Instant Sarimah Hijab







Satu je wani nak komen pasal tudung ni...

"memang best sgt!"

Material : Cotton T-shirt (Sgt digemari oleh Kirana Anggun & team!)

Jahitan tepi : Jahitan 'karipap', kemas & cantik

Awning : Cotton lembut dan berkualiti

p/s: Tgk aje muka wani bila pakai tudung ni..wani rasa kemas dan sgt cantik tudungnya.
Terletak elok dibahu & fall nicely through out the chest, covered.
Saiz M
Sesuai utk kasual & formal.

Harga ?? Affordable sgt RM 50 for 2 pieces :)

Ethnic Square Shawls










Kirana Square Shawls







 

Template by Web Hosting Reviews